Количка:0 0

Общи условия на програмата за лоялност на електронен магазин Шоко КООП

1. Общи положения

1.1 Настоящите общи условия  важат само за Програма за лоялни клиенти на електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg) на КООП Маркет ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Никола Мушанов 116, ЕИК 202278420, ЗДДС BG 202278420. Присъединявайки се към програмата ни за лоялност, Вие се съгласявате със следните Общи условия.

1.2 Регистрацията и участието в програмата за лоялност е напълно безплатна и не е обвързана с покупка.

1.3 Като лоялен клиент ще имате възможността да трупате точки, спрямо които можете да сте част от различните нива на лоялност, да се възползвате от различни оферти, услуги, събития и много други предимства, предоставени от организацията. Ставайки част от програмата за лоялност, ще имате възможност да получавате създадени лично за Вас оферти и персонализирани предложения. Като лоялен клиент ще имате достъп да преглеждате спечелените наградни точки, ваучери на своето табло за управление и спечелени и осребрени наградни точки. Те ще бъдат достъпни за Вас след активиране на настройките за регистър на точките в профила. Когато добавяте артикул в кошницата си за пазаруване, той ще се запази там, дори когато напуснете www.chococoop.bg. Моля, имайте предвид, че артикулите, запазени във Вашата кошница, не могат да се резервират и е възможно да бъдат изчерпани.

1.4 Информация за обработването на личните Ви данни ще намерите в Политиката за поверителност на лични данни в програмата за лоялност.

2. УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯНОСТ

2.1 Участието в програмата за лоялност на електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg) е възможно за физически лица, които имат валиден имейл адрес и имат навършени 14 години; физически лица, които действат от свое собствено име, а не от името на компания.

2.2 Изпращайки заявката си за присъединяване, Вие декларирате, че сте навършили 14 години, и заявявате, че сте съгласни с тези Общи условия.

2.3 Вашето участие в програмата за лоялност е лично, не подлежи на прехвърляне и се определя от настоящите Общи условия, както и всички други правила, регулации, политики и процедури, приети  от електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg) и одобрени от Вас чрез участие в използването на различни оферти, награди, извършване на покупки и други свързани услуги. Членството е ограничено до един профил на човек.

2.4 Ваша отговорност и условие за участие в програмата за лоялност е да поддържате имейла и данните си за контакт актуални.

2.5 След като се регистрирате в нашата програма за лоялност, ще трябва да настроите профила си и да създадете парола. Моля, пазете паролата си неприкосновена.

2.6 Вашата регистрация като лоялен клиент е за неопределен период от време, докато профилът Ви не бъде закрит.

3. ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ШОКО КООП (www.chococoop.bg)

3.1 Програмата за лоялност е ограничена до покупки  онлайн на (www.chococoop.bg) в България. Можете да печелите точки само чрез пазаруване или извършване на някоя от другите дейности, свързани с награждаване с точки .

3.2 Точките, които сте натрупали, са лично Ваши и не могат за бъдат прехвърляни към друг човек или друг лоялен клиент.

3.3 При връщане на закупен продукт точките, придобити с покупката му, ще бъдат приспаднати от общия Ви брой точки.

3.4 За да получите точки, трябва да се впишете в клиентския си профил преди да финализирате покупка онлайн. Можете да следите баланса на точките си по всяко време, като посетите своя профил на www.chococoop.bg

4. ТОЧКИ И ВАУЧЕРИ

4.1 Начин на събиране на точки

Пазаруване онлайн  – 1 лев = 1 точка

Регистрация на клиентски профил – 10 точки

Покана на приятел (след направена регистрация и финализирана първа покупка от физическото лице) – 10 точки

Добавяне на коментар и оценка за продукт при покупка онлайн  – 2 точки

Споделяне на публикация в социална медия Facebook, E-mail – 1 точка

4.2 Точките, които събирате, могат да Ви донесат бонус ваучери.

4.3 Датата, на която сте се регистрирали като лоялен клиент, представлява „началната дата“ на всяка „година на лоялност“. Годината на лоялност обхваща 12-те месеца, започващи след началната дата на всяка година на лоялност. След изтичане на 12-месечния период, започва нова година на лоялност.

4.4  Точките, с които получавате бонус ваучери, са валидни до началото на новата Ви година на лоялност.

4.5 След края на всяка година на лоялност, балансът на всички натрупани точки ще бъде рестартиран (нулирани) и в началото на всяка нова година на лоялност ще започвате да събирате точки отново от 0.

4.6 Когато съберете точки в електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg) в профила Ви на лоялен клиент, ще бъде издаден бонус ваучер за определена сума в  български лева. Можете да използвате бонус ваучера  онлайн в електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg).

При натрупани  300 точки  – 10 лв. ваучер

При натрупани 700 точки – 30 лв. ваучер

При натрупани 1 000 точки – 50 лв. ваучер

4.7 Всеки бонус ваучер може да бъде използван само веднъж.

4.8 В случай на връщане на продукт отстъпката, получена чрез бонус ваучера (стойността на бонус ваучера) ще бъде загубена.

5. ПРОМЯНА, ПРЕКРАТЯВАНЕ И/ИЛИ НАПУСКАНЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ШОКО КООП (www.chococoop.bg)

5.1 Можете да прекратите своето участие в програмата за лоялност на електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg) по всяко време от своя профил или като се свържете с отдела за Обслужване на клиенти.

5.2 Ако прекратите абонамента си на лоялен клиент, всички точки, които остават във Вашия профил, ще бъдат загубени.

5.3 Всяка злоупотреба с програмата за лоялност, доказана или основаваща се на факти, предполагаема измама, неспазване на Общите условия, както и всяко некоректно представяне или поведение, накърняващо интересите и репутацията, може да доведе до анулиране на профила Ви на лоялен клиент и да повлияе на условията за по-нататъшното Ви участие в програмата за лоялност. Ако профилът Ви бъде анулиран, всички събрани точки ще бъдат изтрити автоматично.

5.4 Всяко нарушение на правилата на програмата за лоялност на електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg) доказана или вероятна измама, неспазване на условията, предоставяне на неверни данни или каквото и да е действие, накърняващо интересите, може да доведе до прекратяване и/или да повлияе на Вашите възможности за участие в програмата за лоялност. Ако участието Ви в програмата бъде отменено, всички точки в страницата „Моят профил“ ще бъдат автоматично премахнати.

6. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

6.1 Електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg), КООП Маркет ЕООД не носи отговорност за неизправност на системата или програмата за лоялност, както и за каквито и да е последствия, предизвикани от това. Не поема отговорност за загуби или щети, произтичащи от спиране, промяна, прекратяване или по какъвто и да е друг начин, свързан с програмата за лоялност, с изключение на отговорността, която не може да бъде изключена по закон.

6.2 Електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg), КООП Маркет ЕООД не носи отговорност за злоупотреба с Вашия профил, потребителско име и парола в резултат на неоторизиран достъп от трети страни.

7. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ

7.1 Управата на Електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg), КООП Маркет ЕООД има право във всеки един момент да вземе решение за прекратяване на реализираната в обекта Програма за лоялни клиенти.

7.2. Уведомяването на участниците за прекратяването на Програмата за лоялност се осъществява най-малко два месеца преди датата на прекратяване чрез съобщения. В уведомлението трябва изрично да бъде посочена датата, до която е възможна замяната на натрупаните точки срещу ваучер.

8. ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

8.1 Тези Общи условия се уреждат от законите на Република България, без да се отнасят към каквито и да е било правила или принципи, влизащи в противовес със закона. Всеки спор, иск или противоречие, възникнал или свързан с настоящите Общи условия на програмата за лоялност, ще бъдат разрешени от компетентните съдилища в Република България, освен ако не е предвидено друго в приложимите разпоредби за защита на потребителите.

8.2 Недействителността или неприложимостта на отделни договорни клаузи не засяга валидността на останалите договорни клаузи. В такъв случай неефективната или неприложимата разпоредба се заменя от страните с действаща или ефективно приложима нова разпоредба.

КОНТАКТИ

Всякаква кореспонденция, свързана с програмата за лоялност трябва да бъде адресирана до chococoop@cooptrade.bg.

01.09.2022

Доставка до всяко населено място в България

Нашите продукти ще достигнат до вас с куриерска фирма Еконт. Стойността на куриерската услуга е за сметка на получател.*

*Всички поръчки с персонализирани продукти, направени в работен ден /от понеделник до четвъртък/ до 15 часа се изпращат в същия ден и се получават на следващия ден на посочения от Вас адрес. Поръчки, направени след 15 часа ще бъдат изпратени на следващия работен ден и получени спрямо графика на куриерската фирма.

*Поръчките направени до 14 часа в петък /работен ден/ ще бъдат на посочения от Вас адрес в събота. Поръчки, направени след 14 часа в петък ще бъдат изпратени в първия работен ден от следващата седмица.

*Доставката е безплатна при поръчка на стойност над 100 лв., с адрес на получаване в гр.София.

Поръчаните от вас шоколадови изделия ги изработваме в деня преди доставката, за да се насладите на вкуса на пресния шоколад.

ШОКО КООП © 2024. Всички права запазени.

choco_coop_logo
greeting_dialog_display="hide"
Минимум 4 символа
Бонус точки
  • Регистрирайте се и спечелете
    10 Точки
  • Завърши поръчка и Спечели 1 точка на всеки 1.00лв. изхарчен
  • Покани приятел
    Сподели този линк с приятел и спечели точки, след завършена поръчка.
  • 300 точки = 10 лв. ваучер; 700 точки = 30 лв. ваучер; 1 000 точки = 50 лв. ваучер;
Бонус Бонус