Държим шоколадът ни да притежава съвършените вкус и гладкост. За целта смиламе какаовите парченца до така начречения „какаов ликьор“, а после постепенно намаляваме размера им до по-малко от 30 микрона. Именно в тази фаза какаовото масло от парченцата се разтопява и бавно създава кадифената текстура, която толкова обичаме.

greeting_dialog_display="hide"
Минимум 4 символа
Бонус точки
  • Регистрирайте се и спечелете
    10 Точки
  • Завърши поръчка и Спечели 1 точка на всеки 1.00лв. изхарчен
  • Покани приятел
    Сподели този линк с приятел и спечели точки, след завършена поръчка.
  • 300 точки = 10 лв. ваучер; 700 точки = 30 лв. ваучер; 1 000 точки = 50 лв. ваучер;
Бонус Бонус