В електронен магазин Шоко КООП стартира програма за лоялни клиенти. Регистрацията и участието в нея е напълно безплатно и не е обвързано с покупка.

Като лоялен клиент ще имате възможността да трупате точки, спрямо които можете да сте част от различните нива на лоялност, да се възползвате от различни оферти, услуги, събития и много други предимства, предоставени от организацията.

Ставайки част от програмата за лоялност, ще имате възможност да получавате създадени лично за Вас оферти и персонализирани предложения. Като лоялен клиент ще имате достъп да преглеждате спечелените наградни точки, ваучери на своето табло за управление и спечелени и осребрени наградни точки. Те ще бъдат достъпни за Вас след активиране на настройките за регистър на точките в профила.

Когато добавяте артикул в кошницата си за пазаруване, той ще се запази там, дори когато напуснете www.chococoop.bg . Моля, имайте предвид, че артикулите, запазени във Вашата кошница, не могат да се резервират и е възможно да бъдат изчерпани.

Кога ще получите точки

Пазаруване онлайн  – 1 лев = 1 точка

Регистрация на клиентски профил – 10 точки

Покана на приятел (след направена регистрация и финализирана първа покупка от физическото лице) – 10 точки

Добавяне на коментар и оценка за продукт при покупка онлайн  – 2 точки

Споделяне на публикация в социална медия Facebook, E-mail – 1 точка

За какво можете да използвате получените точки

Точките, които събирате, могат да Ви донесат бонус ваучери.  Датата, на която сте се регистрирали като лоялен клиент, представлява „началната дата“ на всяка „година на лоялност“. Годината на лоялност обхваща 12-те месеца, започващи след началната дата на всяка година на лоялност. След изтичане на 12-месечния период, започва нова година на лоялност.

Точките, с които получавате бонус ваучери, са валидни до началото на новата Ви година на лоялност. След края на всяка година на лоялност, балансът на всички натрупани точки ще бъде рестартиран (нулирани) и в началото на всяка нова година на лоялност ще започвате да събирате точки отново от 0.

Когато съберете точки в електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg )в профила Ви на лоялен клиент, ще бъде издаден бонус ваучер за определена сума в  български лева. Можете да използвате бонус ваучера  онлайн в електронен магазин Шоко КООП (www.chococoop.bg).

При натрупани 300 точки ще получите 10 лв. ваучер

При натрупани 700 точки ще получите 30 лв. ваучер

При натрупани 1 000 точки ще получите 50 лв. ваучер

Повече информация за Програмата за лоялни клиенти можете да прочетете в Общи условия на програмата за лоялност на електронен магазин Шоко КООП.

 

Доставка до всяко населено място в България

Нашите продукти ще достигнат до вас с куриерска фирма Еконт. Стойността на куриерската услуга е за сметка на получател.*

*Всички поръчки с персонализирани продукти, направени в работен ден /от понеделник до четвъртък/ до 15 часа се изпращат в същия ден и се получават на следващия ден на посочения от Вас адрес. Поръчки, направени след 15 часа ще бъдат изпратени на следващия работен ден и получени спрямо графика на куриерската фирма.

*Поръчките направени до 14 часа в петък /работен ден/ ще бъдат на посочения от Вас адрес в събота. Поръчки, направени след 14 часа в петък ще бъдат изпратени в първия работен ден от следващата седмица.

*Доставката е безплатна при поръчка на стойност над 100 лв., с адрес на получаване в гр.София.

Поръчаните от вас шоколадови изделия ги изработваме в деня преди доставката, за да се насладите на вкуса на пресния шоколад.

ШОКО КООП © 2024. Всички права запазени.

choco_coop_logo
greeting_dialog_display="hide"
Минимум 4 символа
Бонус точки
  • Регистрирайте се и спечелете
    10 Точки
  • Завърши поръчка и Спечели 1 точка на всеки 1.00лв. изхарчен
  • Покани приятел
    Сподели този линк с приятел и спечели точки, след завършена поръчка.
  • 300 точки = 10 лв. ваучер; 700 точки = 30 лв. ваучер; 1 000 точки = 50 лв. ваучер;
Бонус Бонус