Безброй видове шоколад се произвеждат по света. Индустрията създава нови видове, а учените откриват още ползи от тази ценна храна. Едно е ясно: шоколадът е наслада и вълшебна магия за всички сетива. Ако се прекалява с него обаче, както при всяка друга храна, е в сила правилото “Дозата прави отровата”. А кой не иска да прекалява с шоколад?
Ето няколко ценни съвета, за да извлечете само ползи от това вкусно изобретение на човечеството.
Шоколадът е продукт, който търпи няколко пъти термична обработка (докато бъде произведен във вида, в който се консумира). Човек може да се стреми да избира такива без допълнителна технологична преработка на палмова мазнина (според здравните експерти тя е токсична). Пример за такива чисти шоколади са тези на https://chococoop.bg.
Така че - да се наслаждаваме на всяко шоколадово избрано от нас парченце наслада, но разумно и с мярка :)
Ние ви предлагаме само продукти, произведени с любов. Знаете, че е така още щом влезете в магазина ни “Шоко Кооп” на ул. “Г. С. Раковски” 101 в столицата - посреща ви аромат на шоколадова магия, топли и любезни консултанти и шоколатиери, готови да откликнат на всяко ваше желание.
прочети ощеВъв връзка с течащи промени и подобрения на нашия сайт, плащанията с карта са временно преустановени.
прочети ощеПо този начин можем да определим какаото, като растение и съответно да изходим към тезата, че след като основната съставка на шоколада е растение, самият той е ...САЛАТА. Когато добавим, домати, черен пипер, малини или ягоди, можем да си направим страхотни и разнообразни, плодови или зеленчукови салати, подходящи за всеки повод!
прочети още