9 идеи за оригинални подаръци

9 идеи за оригинални подаръци
3 февруари 2021

Има подаръци и подаръци. Обикновени. И такива, които стоплят отвътре, носят емоция и дават вдъхновяваща енергия. Ние ви предлагаме само продукти, произведени с любов. Знаете, че е така още щом влезете в магазина ни “Шоко Кооп” на ул. “Г. С. Раковски” 101 в столицата - посреща ви аромат на шоколадова магия, топли и любезни консултанти и шоколатиери, готови да откликнат на всяко ваше желание. 

Ето няколко идеи, които можем да превърнем в подаръци за вас или вашите близки, колеги, партньори. Те могат да бъдат закупени на място в магазина или да бъдат поръчани през сайта ни https://chococoop.bg/

  1. Великолепни шоколади, изработени на място в работилницата ни: бял, млечен, черен, с добавени сушени плодове, ядки. Всички продукти са без палмова мазнина. Може да се изработят и по поръчка, според вашите предпочитания за вкус и бройка. Също по избор, може да се постави надпис по ваш избор върху шоколадово сърце.

  2. Бонбони и трюфели с различен пълнеж. Те са толкова пъстри и вълшебни, че опита ли ги човек, ги избира отново и отново. Можете да вкусите бонбони във форма на сърце, шотове с бадемова паста, поръска маракуя, както и трюфели.

  3. Шоколадови бонбони и визитки с цветен принт. Можете да ни изпратите по мейла  chococoop@cooptrade.bg снимка или лого, които да превърнем в шоколадова визитка (за лични или корпоративни събития). Имаме възможност да измайсторим и шоколадови визитки с надпис и украса за различни празници (рожден ден, годишнина, Св. Валентин и др.) Единственото условие, е че за тези изделия работим само върху бял шоколад. 

  4. Шоколадови бъркалки. Представляват дървени лъжици, обвити в млечен, бял или черен шоколад. 

  5. Красиви медальони от бял, млечен или черен шоколад, в компанията на вкусни ядки.

  6. Шоколадов чипс - едно от вълшебствата, творени в работилничката ни. Имаме различни варианти - млечен чипс с листа от роза, млечен шоколад, черен шоколад, черен шоколад с листа от роза, чипс млечен шоколад с ядки, чипс асорти. А можете да си поръчате и специален за вас чипс, избирайки от всички възможни продукти, които имаме. 

  7. Изобилие от различни сортове и видов ще откриете при нас - с марката COOP и не само. Можете да сте спокойни за качеството: то е на световно ниво. 

  8. И още квалитетен алкохол: водка, ракия, уиски - от словашкия COOP.

  9. Едни от най-предпочитаните подаръци са кошници или кутии с избрани продукти от нашия уникален шоколадов магазин. С тях винаги ще бъдете неотразими. Изберете от аранжираните и украсени от нас кошници или кутии с шоколадови изделия и бутилка алкохол. А можете да поръчате сами с какво да напълним кошницата или кутията за вашия повод.

Чувствайте се винаги добре дошли при нас! :)

3 февруари 2021
Как да хапваме шоколада за здраве?

А кой не иска да прекалява с шоколад? Ето няколко ценни съвета, за да извлечем само ползи от хапването на шоколад.

прочети още
19 август 2020
Промяна в плащанията

Във връзка с течащи промени и подобрения на нашия сайт, плащанията с карта са временно преустановени.

прочети още
4 август 2020
Ползите от какаото, доказателство, че шоколадът е салата и защо е полезно да ядем шоколад

По този начин можем да определим какаото, като растение и съответно да изходим към тезата, че след като основната съставка на шоколада е растение, самият той е ...САЛАТА. Когато добавим, домати, черен пипер, малини или ягоди, можем да си направим страхотни и разнообразни, плодови или зеленчукови салати, подходящи за всеки повод!

прочети още