Доставка

1.1 Потвърждаване на поръчките - за поръчки направени до 16:00 ч. през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден по телефон или email.

Поръчки направени след 16:00 ч. или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден
1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.
1.3 Обикновена доставка - в срок до 3 работни дни, считано от деня следващ деня на потвърждаване на поръчката от наш консултант на посочена от Потребителя електронна поща или по телефoн - за налични артикули на склад в България.
1.4 За всички населени места в страната доставките се извършват чрез куриерските услуги на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД , като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа, всеки ден от седмицата
1.6 Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД в съответния град, съобразно направения от Потребителя избор.
1.7 Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД в допълнително предоставения му от куриера срок, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.