Всяка година изборът на подходящ подарък за класната е важен момент за всеки ученик. Трудно е да се намери нещо, за което да сте сигурни, че Вашата любима учителка или учител ще харесат или че вече нямат в дома си поне още 5-6 такива, спомен от предишни класове.

Не се притеснявайте, защото ние от магазин Шоко КООП сме Ви подготвили топ 5 идеи за подарък на учителка или учител. Освен това сме се постарали да изберем идеи, които няма да ви струват цяло състояние, защото и тук, както и при всеки друг подарък, важи едно и също правило – ако той е подготвен с много любов, старание и носи затрогващо послание, със сигурност ще пожъне огромен успех и ще бъде високо оценен.

 

Ето ги и нашите предложения:

 

Подаръчна кошница „Празнично настроение“

ПОДАРЪЧНА КОШНИЦА „ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ“

Подарете на любимата си учителка или учител уникалната подаръчна кошница „Празнично настроение“ на Шоко КООП, тя съдържа всичко необходимо, за да направите този празник вълшебен спомен, който ще остане завинаги в тяхното сърце. Подаръчната кошницата съдържа ръчно изработени шоколадови изделия от шоколатиерите на магазин Шоко КООП и уникално сицилианско вино с брилянтен рубиненочервен цвят и с подчертани аромати на малки зрели червени плодове.

 

Ръчно изработени бонбони „Випуск 2022 г.“ 26 бр

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ БОНБОНИ „ВИПУСК 2022 Г.“ 26 БР

Ако искате да поднесете оригинален подарък, който същевременно да е изискан и мил, изберете ръчно изработените бонбони „Випуск 2022“. Те могат да бъдат персонализирани и с името на човека, за когото са предназначени. Подарете щастие и незабравима емоция на Вашата учителка или учител.

 

Млечен шоколад „За най-добрия преподавател“, 100 г

Млечен шоколад "За най-добрата учителка", 100 г

Не е тайна, че шоколадът е ключа към сърцето на всеки човек. Затова ние Ви предлагаме да обмислите варианта да поднесете този страхотен подарък на вашата учителка или учител, а именно млечен шоколад „За най-добрата учителка/учител“. Той е точния подарък за нея или него.

 

Подаръчна кутия „Шоколадова магия“

ПОДАРЪЧНА КУТИЯ „ШОКОЛАДОВА МАГИЯ“

Искате да впечатлите любимия си преподавател? Направете невероятна изненада с подаръчна кутия „Шоколадова магия“. Тя е елегантен и нестандартен подарък, сътворен от нашите майстори шоколатиери, с който гарантирано ще направите деня им невероятен.

 

Кутия „Шоколадова прелест“ с млечен шоколад

Кажете „Благодаря“ на Вашата учителка или учител за всичките тези години досега, в които са Ви дарили с любов и знание към науката, защото всеки преподавател заслужава уважение и благодарност за труда си. Благодарете с кутия „Шоколадова прелест“ с млечен шоколад, тя съдържа всичко нужно, за да се отбележи този ден завинаги в сърцето им.

Доставка до всяко населено място в България

Нашите продукти ще достигнат до вас с куриерска фирма Еконт. Стойността на куриерската услуга е за сметка на получател.*

*Всички поръчки с персонализирани продукти, направени в работен ден /от понеделник до четвъртък/ до 15 часа се изпращат в същия ден и се получават на следващия ден на посочения от Вас адрес. Поръчки, направени след 15 часа ще бъдат изпратени на следващия работен ден и получени спрямо графика на куриерската фирма.

*Поръчките направени до 14 часа в петък /работен ден/ ще бъдат на посочения от Вас адрес в събота. Поръчки, направени след 14 часа в петък ще бъдат изпратени в първия работен ден от следващата седмица.

*Доставката е безплатна при поръчка на стойност над 100 лв., с адрес на получаване в гр.София.

Поръчаните от вас шоколадови изделия ги изработваме в деня преди доставката, за да се насладите на вкуса на пресния шоколад.

ШОКО КООП © 2024. Всички права запазени.

choco_coop_logo
greeting_dialog_display="hide"
Минимум 4 символа
Бонус точки
  • Регистрирайте се и спечелете
    10 Точки
  • Завърши поръчка и Спечели 1 точка на всеки 1.00лв. изхарчен
  • Покани приятел
    Сподели този линк с приятел и спечели точки, след завършена поръчка.
  • 300 точки = 10 лв. ваучер; 700 точки = 30 лв. ваучер; 1 000 точки = 50 лв. ваучер;
Бонус Бонус