Слънчево настроение, музика и богат избор от сладки изкушения за всеки вкус и повод белязаха откриването на щанд ШОКО КООП в ТЦ „Сердика Център“ в събота, 29 октомври 2022г.

Гостите имаха възможността да дегустират ръчно изработените шоколадови изделия на нашата работилница и специална селекция вина. А първите 100 клиенти получиха карта с 10% отстъпка за пазаруване от Шоко КООП до края на 2022 година и подарък-изненада.

Всеки желаещ получи и карта за участие в Програмата за лоялни клиенти на ШОКО КООП. На щанда желаещите можеха да подават молба за член-кооператори, като на www.cks.bg/bg/app/ можете да се информирате за предимствата да бъдете част от голямото кооперативно семейство, както и да подадете своята заявка онлайн.

Ръчно изработените шоколадови изделия на "Шоко КООП" вече и в ТЦ "Сердика Център"
Дегустация

За доброто настроение с музикална програма се бяха погрижили Антония Маркова и детска вокална група „Магия“, „Арт Войс Център“ –  гр. Пловдив.

Музикална програма
Музикална програма

На щанд Шоко КООП може да намерите богат избор от сладки изкушения, идеи за подарък за всеки повод и селекция от вина с марката COOP.

Работното време му е от 10:00 до 22:00 ч. всеки ден. Намира се в ТЦ „Сердика Център“, ниво -1, в непосредствена близост до офиса на Централна кооперативна банка и магазин English Home.

Бонбони щанд Шоко КООП
Селекция вина

Можете да стигнете до нас (ТЦ „Сердика Център“) с трамвай № 20, 22 – бул. „Ситняково“, автобус № 9, 305, 413 – бул. „Ситняково“ или с автобус № 72, 120 – ул. „Оборище“.

Очакваме Ви!

щанд Шоко КООП Сердика Център
greeting_dialog_display="hide"
Минимум 4 символа
Бонус точки
  • Регистрирайте се и спечелете
    10 Точки
  • Завърши поръчка и Спечели 1 точка на всеки 1.00лв. изхарчен
  • Покани приятел
    Сподели този линк с приятел и спечели точки, след завършена поръчка.
  • 300 точки = 10 лв. ваучер; 700 точки = 30 лв. ваучер; 1 000 точки = 50 лв. ваучер;
Бонус Бонус