Когато влезе в Работилницата за шоколад на улица “Г. С. Раковски” 101 в столицата, човек вижда, че е попаднал в едно необикновено място – в първия специализиран магазин за шоколад с марката КООП. Но не само това. Попада в свят на шоколад, галещ сетивата, сбъдващ мечти и разказващ истории.

Още от входа на магазина се усеща завладяващ аромат. Чува се музика, най-често френски шансони, които вдъхновяват всеки посетител да се пренесе в свят на красота. Човек може да избере сам да опита от вкусотиите на ШОКО КООП, да вземе куп сладости за вкъщи или да реши да направи подарък някому. Каквото и да е решението, резултатът е удоволствие, идващо от едновременното действие на серотонин, допамин и ендорфини. 

  1. В магазин Шоко КООП всеки е посрещан винаги с усмивка и внимание. Ако има настроение и време, клиентът може да погледа как се прави шоколад, бонбони, трюфели, чипс, медальони и др. Може да поседне и да изпие топла напитка, да вкуси от шоколадовите вълшебства и да се сдобие с вдъхновение за личните си дела. 
  2. Търси интересен подарък? Веднага ще му препоръчаме кутия с трюфели и/или бонбони. А защо не и кутия бонбони с персонализиран кратък надпис, в замисимост от повода. Ако е за дама, може дори да избере обувка от шоколад, или шапка. Ако е за запален играч на карти, може да се подарят карти за игра от шоколад. Ако е за дете/деца могат да се подготвят бели визитки с цветен принт на любими анимационни герои. Или близалки – пак с вид по избор – я на Шрек, я на Пес патрул и кой ли още не. Всяко от тези шоколадови вълшебства ще даде емоция на получателя.

3. А ако искаме да зарадваме корпоративни партньори или някого за юбилей или друг официален повод, то тогава е подходящо да поднесем кошница с шоколад и алкохол, или кутия само с шоколад и алкохол. Може да се избере от нашите варианти, или да се подберат продукти на място. Изборът предпочитанията в нашия магазин е навсякъде. Ние обичаме да угаждаме на клиентите си.

4. Ако човекът е отдалече или не му се излиза, може да поръча от целия ни асортимент чрез сайта ни  https://chococoop.bg/. Отново ще получи любезно обслужване и бърза поръчка.

Защото Шоко КООП носи емоция. И тя винаги е в топлите нюанси. Защото Шоко КООП е свят на шоколад, галещ сетивата, сбъдващ мечти и разказващ истории.

Доставка до всяко населено място в България

Нашите продукти ще достигнат до вас с куриерска фирма Еконт. Стойността на куриерската услуга е за сметка на получател.*

*Всички поръчки с персонализирани продукти, направени в работен ден /от понеделник до четвъртък/ до 15 часа се изпращат в същия ден и се получават на следващия ден на посочения от Вас адрес. Поръчки, направени след 15 часа ще бъдат изпратени на следващия работен ден и получени спрямо графика на куриерската фирма.

*Поръчките направени до 14 часа в петък /работен ден/ ще бъдат на посочения от Вас адрес в събота. Поръчки, направени след 14 часа в петък ще бъдат изпратени в първия работен ден от следващата седмица.

*Доставката е безплатна при поръчка на стойност над 100 лв., с адрес на получаване в гр.София.

Поръчаните от вас шоколадови изделия ги изработваме в деня преди доставката, за да се насладите на вкуса на пресния шоколад.

ШОКО КООП © 2024. Всички права запазени.

choco_coop_logo
greeting_dialog_display="hide"
Минимум 4 символа
Бонус точки
  • Регистрирайте се и спечелете
    10 Точки
  • Завърши поръчка и Спечели 1 точка на всеки 1.00лв. изхарчен
  • Покани приятел
    Сподели този линк с приятел и спечели точки, след завършена поръчка.
  • 300 точки = 10 лв. ваучер; 700 точки = 30 лв. ваучер; 1 000 точки = 50 лв. ваучер;
Бонус Бонус